Mattläggning

Golvläggning

Golvslipning

Reines Golv AB

Golvläggning i Trollhättan

Vill du ha hjälp med golvläggning eller golvslipning av proffs? Tveka inte att kontakta oss på Reines Golv AB. Vi är ett företag med erfarenhet, kompetens och god service. Välgjorda arbeten är en självklarhet hos oss och vi garanterar att du kommer bli nöjd med vår insats. Önskar du en offert eller har du frågor gällande golvläggning eller golvslipning, varmt välkommen att höra av dig!Vi arbetar runt om i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet med omnejd.Vi utför golvarbeten för privatpersoner och företag i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet.

Vi arbetar med trägolv och parkettgolv av hög kvalitet som uppfyller de krav vi och våra kunder har. Vi kan även hjälpa dig med reparationer av befintliga golv.

Mattläggning

Plastmatta, heltäckningsmatta eller linoleummatta. Vi kan hjälpa er med all typ av mattläggning. Snabba, noggranna och välgjorda arbeten garanteras.


Golvläggning

Vi lägger trägolv och parkettgolv. Vi har stor kunskap om golvläggning och utför läggning av stavparkett och mönsterpassad stavparkett. Vi lägger även kakel och klinker och är auktoriserade för våtrum genom GVK.

Golvslipning

Vi utför Bona Golvslipning, som utförs med en portabel dammsugarenhet som kopplas till Bonas golvslipmaskiner. Med denna metod är dammuppsamlingen helt sluten, vilket ger den professionella golvsliparen en mycket bättre arbetsmiljö, fri från lukt och slipdamm. Vid mycket ojämna golv kan en del damm komma ut vid socklarna, men detta dammsugs givetvis bort innan grundbehandling appliceras.