Allt inom trägolv och parkettgolv


Reines Golv AB erbjuder privatpersoner och företag runt om i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet det mesta när det gäller golv - från golvläggning till golvslipning. Vi arbetar med trägolv och parkettgolv av hög kvalitet som uppfyller de krav vi och våra kunder har. Vi kan även hjälpa dig med reparationer av befintliga golv.

Ta hand om ditt golv! Läs mer här

Golvläggning

Vi lägger trägolv och parkettgolv. Vi har stor kunskap om golvläggning och utför läggning av stavparkett och mönsterpassad stavparkett. Vi lägger även kakel och klinker och är auktoriserade för våtrum genom GVK.

Golvslipning


Vi utför Bona Golvslipning, som utförs med en portabel dammsugarenhet som kopplas till Bonas golvslipmaskiner. Med denna metod är dammuppsamlingen helt sluten, vilket ger den professionella golvsliparen en mycket bättre arbetsmiljö, fri från lukt och slipdamm. Vid mycket ojämna golv kan en del damm komma ut vid socklarna, men detta dammsugs givetvis bort innan grundbehandling appliceras.

Mattläggning

Plastmatta, heltäckningsmatta eller linoleummatta. Vi kan hjälpa er med all typ av mattläggning. Snabba, noggranna och välgjorda arbeten garanteras.

KONTAKTA OSS